JEG SØGER PASFORMS BILMÅTTER TIL MIN:

Nyhed! Bilmåtter til Hyundai Bayon 2021->

Nyhed! Bilmåtter til Hyundai Bayon 2021->

Den helt nye Hyundai Bayon er en hel ny crossover SUV, designet specielt til Europa. Som en B-segment SUV er den det nyeste og mindste medlem af Hyundais voksende SUV-familie. Bayon har et kompakt ydre, et rummeligt interiør og en lang række intelligente sikkerheds- og tilslutningsfunktioner, der adskiller den i sit segment. Med dette demokratiserer Hyundai Bayon teknologien, og gør højteknologiske sikkerheds- og tilslutningsfunktioner tilgængelige for alle.

I tråd med Hyundais eksisterende SUV-navnestrategi var Bayons navn inspireret af et feriehotspot: Bayonne, hovedstaden i det franske Baskerland, og en af ​​de smukkeste destinationer i det sydvestlige Frankrig. Da Hyundai Bayon blev designet til at opfylde kravene på det europæiske marked, besluttede virksomheden at give den et europæisk navn.

Bayon er det seneste designerklæring inden for Hyundai SUV-familien, kendetegnet ved uventede og slående proportioner og stærk grafik. Derudover har Bayon et rent, rummeligt og veloplyst interiør. Der er stort fokus på at maksimere komforten for for- og bagpassagererne, og på at øge bagagerummet. Tilgængelige farver til interiøret er: Sort, Mørkegrå + Lysegrå eller Mørkegrå + Mangrovegrønne syninger og indlæg. Hos os kan du selv sammensætte bilmåtterne til denne bil og vælge enhver ønsket farve. Du kan også bestille separate måtter, eller bilmåtter med din egen tekst.