JEG SØGER PASFORMS BILMÅTTER TIL MIN:

Nyhed! Bilmåtter til BMW X6 (G06) 2019 ->

Nyhed! Bilmåtter til BMW X6 (G06) 2019 ->

2019 BMW X6 (G06) er en cross-SUV, der kombinerer egenskaberne ved en coupe, en SUV og en sportsvogn. Strømkilden har et langsgående arrangement. Kabinen har fem døre og fem sæder. Modellens udseendet, udstyr og udstyr er imponerende. Bilen kendetegnes ved tilstedeværelsen af ​​et stort antal elektroniske assistenter; og kabinen er rummelig og behagelig.

Modelbilen BMW X6 (G06) 2019 er udstyret med kraftfulde benzin- og dieselmotorer. Transmissionen er en otte-trins automat. Bilen er udstyret med en uafhængig multi-link affjedring, og der er skivebremser på alle hjul. Rattet har elektrisk servostyring Der er fuld drev, hvilket giver fremragende køreevne på enhver vejbelægning.

Modellen har en kraftfuld, men strømlinet krop. Der er et klassisk falsk gitter, en kæmpestor kofanger foran og buede luftindtag foran på karosseriet. Salonen er indrettet med materialer af høj kvalitet, så interiøret ser behageligt ud. SUV’en vil kunne køre på enhver overflade med omhyggelig kørsel. Instrumentbrættet er udstyret med en række elektroniske assistenter. Sæderne i kabinen er komfortable og udstyret til modellen er rettet mod at sikre behagelig kørsel og passagersikkerhed.

Vi har nu skræddersyede bilmåtter til denne smukke sporty bil. Du kan bestille dem hurtigt og nemt på vores hjemmeside.