JEG SØGER PASFORMS BILMÅTTER TIL MIN:

 

Autocampermåtter til Mercedes

Campermåtterne til Mercedes er 100% specialfremstillede. Vi har en unik pasform til enhver autocamper i vores system. Du kan selv sammensætte måtterne. Gør din autocamper som ny igen med vores autocampermåtter! Vælg din autocampertype nedenfor og derefter byggeår, og du finder de forskellige autocampermåtter, som vi leverer til din Mercedes! Hvis du har spørgsmål, kan du altid sende og en mail.

AUTOCAMPERMÅTTER til Mercedes

Vi har passende autocampermåtter til enhver Mercedes. Du kan bestille disse online. Måtterne er skræddersyede til hver autocamper, og vi kender de unikke former på autocampermåtterne til hver enkelt Mercedes. Pasformen vises som en tegning i artiklen under billederne.

NÅLEFILT AUTOCAMPERMÅTTER

Nålefilt autocampermåtterne til Mercedes er lavet af et robust kvalitetstæppe. Disse autocampermåtter har en totalvægt på 2.000 gr/m2.

RIBTÆPPE AUTOCAMPERMÅTTER

Campermåtterne af ribtæppe er lavet af et robust nålefilt kvalitetstæppe med ribmotiv. Ribtæppet har en totalvægt på 2.750 gr/m2.

VELOUR AUTOCAMPERMÅTTER

Campermåtterne i velour er lavet af et luksuriøst, tuftet tæppe. Disse er autocampermåtterne med det bedste pris/kvalitetsforhold. Tæppets vægt er 2.100 gr/m2. Snavset forbliver ovenpå dette tæppe, hvilket gør det nemt at rengøre. Disse autocampermåtter er de mest udvalgte.

SUPER VELOUR AUTOCAMPERMÅTTER

Supervelour autocampermåtterne er tungere, nemlig 2.500 gr/m2, og leveres uden ekstra hælforstærkning. Dette giver autocampermåtterne et eksklusivt udtryk.

DIAMOND AUTOCAMPERMÅTTER

Diamond autocampermåtter er de bedste autocampermåtter der findes. Disse er første klasse for din Mercedes. Måtterne har en vægt på 3.076 gr/m2.

AUTOCAMPERMÅTTER

Alle Mercedes autocampermåtter leveres med monteringsmateriale, hvormed de kan fastgøres sikkert, og som gør dem sikre at bruge. Med de forskellige kvaliteter har du også mange valgmuligheder såsom tæppefarve, farve på kantsæmning, ekstra og færre måtter mm. Er du i tvivl om hvilken model du har brug for, så kontakt os endelig.

Mercedes