JEG SØGER PASFORMS BILMÅTTER TIL MIN:

Ny! Automater til Ford Explorer PHEV U625

Ny! Automater til Ford Explorer PHEV U625

Ford Explorer PHEV U625 2020 er en imponerende hybrid-SUV, der tilbyder kraftfulde og effektive køreoplevelser. Med avanceret teknologi og sofistikeret stil er dette køretøj det ideelle valg for familier og eventyrlystne, der søger en pålidelig og holdbar bil.

Explorer PHEV U625 er udstyret med en 3,0 liters V6-motor, der understøtter elmotoren og batteriet. Kombinationen af disse elementer giver en samlet effekt på 318 hk og et drejningsmoment på 332 lb-ft. Takket være denne kraftfulde kraft kan Explorer PHEV U625 accelerere fra 0 til 60 mph på kun 5,7 sekunder.

Det, der virkelig gør denne SUV imponerende, er imidlertid dens brændstofeffektivitet. Explorer PHEV U625 har en fuld elektrisk rækkevidde på op til 21 miles og en samlet brændstofeffektivitet på 25 mpg. Dette betyder, at førerne af denne bil kan nyde ikke kun kraftfuld ydeevne, men også lav brændstofforbrug og mindre emissioner.

En anden vigtig funktion i Explorer PHEV U625 er dens alsidige og rummelige interiør. Standard med syv passagerpladser og over 87,8 kubikfod af lasterum med nedfældet bagsæde, tilbyder denne SUV tilstrækkeligt med plads til familier og eventyrlystne. Derudover har Explorer PHEV U625 mange praktiske funktioner, såsom en 10,1-tommer touchskærm underholdningssystem, Apple CarPlay og Android Auto samt et 12,3-tommer digitalt instrumentbræt.

Avancerede sikkerhedsfunktioner og førerassistentsystemer gør Explorer PHEV U625 til en sikker bil. Den er standardudstyret med avancerede funktioner såsom nødbremseassistent, vognbaneassistent og blindvinkelovervågning. Valgfrie funktioner som adaptiv fartpilot med stop-and-go, automatisk parkering og 360-graders kamera gør Explorer PHEV U625 endnu sikrere og lettere at håndtere.

Vi har den rigtige pasform til denne bil i vores kollektion.